Contact: 0359 439 101

Cine suntem noi ?

 • Ce este CȘE?logo consiliu

Consiliul Școlar al Elevilor reprezintă forma de organizare a tinerilor la nivel de școală care are ca scop reprezentarea elevilor din instituția respectivă. De asemenea, acesta inițiază, derulează și organizează proiecte, spectacole, concursuri și programe educative destinate formării personalităţii. Acestea se adresează numai elevilor din clasele IX-XII și se pliază pe nevoile școlii, având un caracter inovativ ce antrenează un număr mare de elevi.

 • Care sunt departamentele și cu ce rol fiecare?
  • Cultural Artistic
  • Idei și proiecte
  • Relații externe
  • Avocatul Elevului
  • Sportiv
Cultural artistic:

Se ocupă de organizarea spectacolelor din cadrul școlii, a decorațiunilor necesare activităților, a informării cu privire la evenimente culturale, activităţi educative și programe şcolare în curs de desfăşurare (exemplu de proiect: spectacolul „Colinde pentru suflet”).

Idei și proiecte:

Reprezintă motorul progresului CȘE, întrucât are rolul de a dezvolta idei cât mai inovative, capabile să atragă elevi în nenumărate proiecte cu scop educativ, urmând apoi să se implice activ în punerea lor în  practică (exemplu de proiect: concursul de cultură generală organizat de 1 Decembrie „Tu ce știi despre România?”).

Relații externe:

Ține evidenţa activităţilor organizate de către consiliu prin publicarea de articole în revista, ziarul  și pe site-ul şcolii, şi este responsabil de relaţia consiliului cu presa locală (exemplu de proiect: concurs de eseuri).

Avocatul Elevului:

Asigură împlinirea tuturor drepturilor elevului, conchide problemele şi rezolvă conflictele, fiind un reprezentant direct al elevului; are scopul de a informa elevii, şi de a proiecta activităţile şcolare, în spiritul legii (exemplu de proiect: campanie de informare antidrog).

Sportiv:

Organizează activităţi de tipul celor sportive, competiţii, campionate, cu scopul de a le însuşi elevilor caracterul competitiv, cooperativ şi egalitar, în contextul unei acţiuni benefice, sănătoase (exemplu de proiect:  campionat pe clase de volei).

 • Cum se desfășoară totul?

Fiecare departament are în frunte un șef care coordonează activitățile, împarte sarcinile și se asigură ca totul este dus la bun sfârșit. El anunță datele ședințelor (în-afara orelor de curs), le susține în compania unui membru aflat în conducere (președinte, vicepreședinți, secretar), urmând să se lucreze în echipă la punerea în practică a proiectelor.

 • De ce să devii membru?

Experiența dobândită în cadrul acestei structuri nu poate fi obținută prin mijloace formale, aptitudinile obținute fiind foarte utile pentru  dezvoltarea personală. Vei beneficia de experiențe inedite, având ocazia să te afirmi într-un mediu competitiv, profesionist și să fii vocea colegilor tăi.

 • Cum poți deveni membru?

În fiecare an, exista o perioadă de selecție desfășurată pe parcursul lunii noiembrie. Tot ce ai de făcut este să întocmești  o scrisoare de intenţie și să o înmânezi direct șefului de departament în care dorești să intri .(Aplicarea se poate face la un singur departament!)


Activitati ale Consiliului Elevilor

Preselecții Organizatori Balul Bobocilor 2014

Posted on 23 Sep 2014
    Școală, toamnă, oameni noi, tineri plini de entuziasm și talent… Ne gândim la același lucru? În caz că ți-a venit în minte BALUL BOBOCILOR, e cazul să te implici și să ne ajuţi la întâmpinarea așa cum se cuvine a noii generații de boboci gojdiști!     MIERCURI, 24.09.2014, C

Mărțișor pentru Viață – Concert Caritabil

Posted on 25 Feb 2014
„Bunătatea este lanţul de aur prin care societatea este legată!”. Sub genericul „Mărțișor pentru viață”, Kiwanis Art Oradea și Connections Media, în parteneriat cu Colegiul Național „Emanuil Gojdu” vă oferă șansa să vă manifestați această bunătate, întinzând o mână de ajutor tinerei A

Ziarul Scolii

Ziarul Școlii, Numărul 2 – Anul 2014-2015

Posted on 10 Dec 2014
A apărut al doilea număr al ziarului școlii din acest an! Îl puteți citi mai jos! Ziarul Școlii – Numărul 2 – Anul Școlar 2014-2015 (Click pe link-ul de mai sus pentru a descărca revista)

Ziarul Scolii – Numarul 1, 2014-2015

Posted on 08 Nov 2014
A apărut primul număr al ziarului școlii din acest an! Îl puteți citi mai jos! Ziarul Școlii – Numărul 1 – Anul Școlar 2014-2015 (Click pe link-ul de mai sus pentru a descărca revista)

Ziarul Școlii – numărul 4

Posted on 04 Apr 2014
A apărut al patrulea număr din acest an al ziarului școlii! Îl puteți citi mai jos! Ziarul Școlii – Numărul 4 – Anul Școlar 2013-2014 (Click pe link-ul de mai sus pentru a descărca revista)