Contact: 0359 439 101

Conducerea Consiliuliu Elevilor

logo consiliu

Joi, 12 noiembrie 2015, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri a Consiliului Elevilor. În urma numărării voturilor au fost desemnaţi:

  • Preşedinte : Stănăşel Caius
  • Vicepreşedinte:  Filimon Andra
  • Vicepreşedinte: Polman Bogdan
  • Secretar: Bendea Anda

Stănăşel Caius este elev în clasa a XI-a F, Polman Bogdan este elev in clasa a XI-a D, iar Filimon Andra şi Bendea Anda sunt din clasa a XI-a C.

Reprezentanţii Gimnaziului au fost desemnaţi de Adunarea Generală a Şefilor de Clasa, în data de 16 decembrie 2015, iar cei care au fost aleşi sunt Birinyi Erik şi Farcaş Ioana, din clasa a VII-a A.

Mai multe detalii despre activitatea consiliului puteti gasi aici

Ultimele Activitati

Preselecții Organizatori Balul Bobocilor 2014

Posted on 23 Sep 2014
    Școală, toamnă, oameni noi, tineri plini de entuziasm și talent… Ne gândim la același lucru? În caz că ți-a venit în minte BALUL BOBOCILOR, e cazul să te implici și să ne ajuţi la întâmpinarea așa cum se cuvine a noii generații de boboci gojdiști!     MIERCURI, 24.09.2014, C

Mărțișor pentru Viață – Concert Caritabil

Posted on 25 Feb 2014
„Bunătatea este lanţul de aur prin care societatea este legată!”. Sub genericul „Mărțișor pentru viață”, Kiwanis Art Oradea și Connections Media, în parteneriat cu Colegiul Național „Emanuil Gojdu” vă oferă șansa să vă manifestați această bunătate, întinzând o mână de ajutor tinerei A