Contact: 0359 439 101

Galerie Foto – Gojdu, 95 de ani de existență

95 de ani de tradiție, cultură, excelență!

Zilele de joi și vineri, 16, respectiv 17 octombrie 2014 au însemnat omagierea a 95 de ani de existență a Colegiului Național Emanuil Gojdu. Cu această ocazie, s-au organizat concursuri educative și sportive, lecții de dirigenție cu tematică specifică, spectacol de muzică și poezie, lucrare de laborator prezentată de elevii olimpici la chimie,concursuri de proiecte pentru elevii fizicieni, cât și lansări și prezentări de cărți. Totodată s-a inaugurat noul spatiu dedicat muzeului Colegiului Național Emanuil Gojdu, Cartea de aur ilustrată E.I.Roșescu.

Vineri, 17.10.2014 a avut loc la Primaria Oradea festivitatea omagială aniversară “Colegiul Național Emanuil Gojdu – 95 de ani de existență”. La eveniment au participat personalități publice orădene, foști profesori și elevi ai Colegiul Național Emanuil Gojdu. Festivitatea s-a încheiat cu un moment artistic susținut de elevi, plin de culoare, muzică și poezie. Cu această ocazie, s-a lansat și numarul omagial al revistei Ţara visurilor noastre. La multi ani C.N. Emanuil Gojdu!

 

“N. Emanuil Gojdu – 95 de ani de existență” – Concurs organizat de catedra de istorie și Consiliul Elevilor în Amfiteatrul școlii:

 

Vernisajul expoziției de arte vizuale Școala mea, – Sala de festivități:

 

Gojdiştii în arenă – Jocuri sportive organizate de catedra de educaţie fizică şi sport.

 

Lansare de carte: Nicolae Balotă și literele române, autor dr. Carmen Elena Andrei, prof. la C.N. Emanuil Gojdu. Invitat de onoare, academician D.R.Popescu, absolvent al C.N.Emanuil Gojdu. Prezintă prof. univ. dr. Ion Simuț.

 

Gojdiștii au talent – spectacol organizat de Consiliul Elevilor şi profesorii coordonatori, în Sala de festivităţi.

 

Experimente distractive – lucrare de laborator prezentată de elevii olimpici la chimie, coordonaţi de profesorii catedrei.

 

Târg de idei – concurs de proiecte pentru elevii claselor a VII-a, coordonaţi de prof. de fizică.

 

Cartea de aur ilustrată E.I.Roșescu, la moment aniversar – inaugurarea festivă a noului spațiu dedicat muzeului N.Emanuil Gojdu.

Comments

comments