Contact: 0359 439 101

Preselecții Organizatori Balul Bobocilor 2014

    Școală, toamnă, oameni noi, tineri plini de entuziasm și talent… Ne gândim la același lucru? În caz că ți-a venit în minte BALUL BOBOCILOR, e cazul să te implici și să ne ajuţi la întâmpinarea așa cum se cuvine a noii generații de boboci gojdiști!

    MIERCURI, 24.09.2014, Consiliul Școlar al Elevilor dă startul oficial al pregătirilor pentru Balul Bobocilor Ediția 2014! Îi invităm, așadar, începând cu ora 14:00, în sala 201 (etaj 2, lângă Sala CȘE), pe toți elevii din clasele X-XII interesați de implicarea în organizarea balului din acest an.

Departamentele în care se fac înscrieri sunt: 

  1. Fund Raising
  2. Marketing
  3. Coregrafie
  4. Tehnic şi Artistic

 

Ce înseamnă fiecare departament și cu ce se ocupă? Află acum!
  1. Fund Raising – Membrii acestui departament sunt cei responsabili cu sponsorizările. Dacă eşti persuasiv şi perseverent, aici e locul tău! Cerința principală este de a căuta posibilii sponsori, de a negocia și încheia contracte în scopul pregătirii cât mai multor premii pentru câştigători.
  2. Marketing – Membrii departamentului de Marketing se vor ocupa cu tot ceea ce înseamnă imaginea balului. Astfel, aceştia se ocupă cu promovarea evenimentului: lipitul afișelor, scrisul articolelor, luarea unor interviuri, având chiar şi simplul ,,Share” pe facebook ca mică parte a atribuțiilor.
  3. Coregrafie – Cred că nu e nevoie de prea multe explicații. Eşti creativ, talentat şi comunicativ? Te aşteptăm cu drag. Membrii acestui departament vor fi asistenții bobocilor: îi vor îndruma în conceperea scenetelor şi îi vor ajuta cu tot ceea ce înseamnă parte coregrafică.
  4. Tehnic și Artistic – Membrii acestui departament preiau partea de colaje audio pentru scenete. Totodată, latura artistică a acestui departament se referă la partea de Graphic Design. Astfel, căutăm elevi pasionați care să se ocupe de partea ,,Vizuală” (afişe, machete etc). Cunoştintele în Photoshop sau orice alt program asemănător sunt deci, foarte bine venite. Avem însă nevoie de persoane creative, care în ciuda lipsei de cunoștințe în a lucra cu programe de editare grafică, pot aduce o mână de ajutor.

 

    Pentru mai multe întrebări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0747 185 822 (Bulzan Sergiu) sau așteptăm întrebările voastre în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

P.S. Boboci, încă puțină răbdare. Urmează și rândul vostru!

Comments

comments